Ukens anbefaling

På denne siden vil vi hver uke dra frem en horrorfilm vi mener er særskilt bra. Vi skal ikke henge oss opp i subsjangre eller plage dere med lange anmeldelser/omtaler, men rett og slett nøye oss med å plukke ut filmer som har gjort et særdeles godt inntrykk, og som vi mener flere burde sjekke ut. Flere av disse filmene har dessverre gått nokså under radaren, hvilket er både trist og feil, så det minste vi kan gjøre er å dra de frem i denne spalten. Så hvis du ikke har lyst, eller anledning, til å pløye gjennom de forskjellige subsjangre for å finne en passende film for kvelden, så vil kanskje denne siden kunne være til hjelp:)


Uke 33

 

The Beyond (1981)

Dette er film nummer to i Lucio Fulci's "Gates of Hell" trilogi (De andre filmene er City of the Living Dead og The House by the Cemetery). The Beyond leverer massevis av gore og brutalitet. Utført av zombier fra helvete. Bokstavelig talt. Og slikt er det vanskelig å mislike:) 

Handlingen er som følger: En dame arver et gammelt hotell, som skal vise seg å være bygget over en av portalene til Helvete. Og ut av denne portalen ramler det ut ondskap som på svært hissig (og grafisk) måte tar for seg av de som entrer huset.

Og det er brutaliteten som gjør at filmen faktisk underholder. Fulci virker å koser seg, og dette er en mann som vet hva han driver med. God gammeldags horror fra en legende i bransjen. 

For nærmere omtale av filmen kan du klikke HER