Ukens anbefaling

På denne siden vil vi hver uke dra frem en horrorfilm vi mener er særskilt bra. Vi skal ikke henge oss opp i subsjangre eller plage dere med lange anmeldelser/omtaler, men rett og slett nøye oss med å plukke ut filmer som har gjort et særdeles godt inntrykk, og som vi mener flere burde sjekke ut. Flere av disse filmene har dessverre gått nokså under radaren, hvilket er både trist og feil, så det minste vi kan gjøre er å dra de frem i denne spalten. Så hvis du ikke har lyst, eller anledning, til å pløye gjennom de forskjellige subsjangre for å finne en passende film for kvelden, så vil kanskje denne siden kunne være til hjelp:)

Uke 24

 

The Perfection (2019)

The Perfection er en film med originalitet og mot, og med et uttrykk og en energi som gjør det vanskelig å ikke la seg rive med, særlig takket være eminent skuespill fra de to kvinnelige hovedrolleinnehaverne.

Særlig første del av filmen er knalltøff. Det er intenst, sexy og uforutsigbart. Filmen har en interessant oppbygging og noen originale tvister, uten at vi skal si så mye mer om det. Den inneholder også et par nokså hissige og groteske scener som er overbevisende skildret. Så selv om du ikke skulle like filmen, så kan vi nesten garantere at det er scener her du vil huske med et smil.

For nærmere omtale av filmen kan du klikke HER